Handlekurv

Lukk

Retur vilkår


Returer  

Retur av varer må skje innen 14 dager. Hvis 14 dager har gått etter du har mottatt din bestilling og vi ikke har mottatt varen i retur, kan vi dessverre ikke tilby deg tilbakebetaling eller bytte av vare. Varer / produkter som ikke er i sin opprinnelige stand, er skadet eller har mangler da vi mottar de i retur, blir ikke berettiget som godkjent retur-vare.For å være berettiget til retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Eventuell originalemballasjen må også være i samme stand.

Vi gjør oppmerksomme på at behandling av returer kan ta opptil 5 virkedager etter vi har mottatt den til vårt lager. 

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader kan ikke refunderes. 

Gavekort som produkt, har ingen returrett. 

Ved retur av eventuelle varer, krever vi alltid kvittering eller kjøpsbevis. 

Returer går via therese-m.no, og varer må ikke sendes i retur til produsent. 

Retur adresse:  

VOLDPORTGATEN 73,  1632 GAMLE FREDRIKSTAD.


Refusjoner (hvis aktuelt)  


Når din retur er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din.
Om returen er godkjent, blir tilbakebetalingen din behandlet, og du vil automatisk bli kreditert av oss. Pengene blir refundert til den opprinnelige kontoen som ble brukt ved kjøp.  


Sen eller manglende tilbakebetalinger (om det forekommer)
Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling etter 3 virkedager, ber vi deg sjekke kontoen din - eventuelt kontakte din bank (en tilbakebetaling kan ta opptil 3 virkedager)
 
Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt din tilbakebetaling, vennligst kontakt oss på butikk@therese-m.no og vi sørger for at tilbakebetalingen skjer. 

Erstatninger ved skader (hvis aktuelt) 


Vi erstatter kun gjenstander hvis de er defekte eller skadede ved mottagelse . Ved slike tilfeller ber vi dere pent om å sende oss ​​en mail på butikk@therese-m.no.

--

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader kan ikke refunderes. 

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for ditt utvekslede produkt å nå deg, variere.

Hvis du sender et produkt over 1000 kr , oppfordrer vi våre kunder til å bruke en sporbar fraktservice eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta det returnerte produktet. 

Hei!

Ta del i vårt Nyhetsbrev