Handlekurv

Lukk

Betingelser og forbehold

 

Levering og frakt:

Alle varer som blir kjøpt hos Therese M blir sendt med Posten/Bring. Normert leveringstid 1-5 virkedager. Pakkene kan hentes på ditt postkontor eller på post i butikk. Frakt på forsendelse vedkommer -  fast fraktsats på kr 99. Det er også mulighet for å hente varene i våre lokaler i Fredrikstad, (se adresse på vår kontaktinformasjon). Ved henting av varere i våre lokaler skal gyldig kvittering fremvises.  Velg shipping metode "Hent i butikk", denne er helt gratis, og kan hentes med det samme ordren er godkjent. Vi sender kun varer innenfor Norge.

Reklamasjon og retur:

Vi forholder oss til angrerettloven, i alle pakker som blir sendt ligger det med et returskjema som må fylles ut ved en eventuell retur av kunden. Returer av varer må skje innen 14 dager etter at du har mottatt den fra oss. Varene skal være i god stand, ubrukt, med alle taggs og merkelapper på når vi mottar den. Det er ditt ansvar at vi mottar pakken i god stand og innen ovennevnte frist ved en retur. Returporto må du selv stå ansvarlig for. Ønsker du å heve kjøpet er det ikke noe problem, du forholder deg til samme retningslinjer som ved en retur. 

Betaling:

Vi støtter kortene Visa, Mastercard og American Express, gjennom betalingsløsningen stripe. All informasjon rundt kundeforholdet vil aldri blir gjort tilgjengelig for andre plattformer eller registre. All informasjon rundt deg som kunde og kundeforhold foregår etter satte regler og retningslinjer i personopplysningsloven.

 

Diverse:

Vi gjør oppmerksomme på at bilder på nettsiden kan fravike noe fra produktenes utsende i virkeligheten. Feil på nettsiden med tekst og priser kan også fårekomme. 

Om det er noe du lurer på, trenger hjelp til eller vil gi oss en tilbakemelding, bare ta kontakt med oss på butikk@therese-m.no. Vi vil svare deg så fort som mulig. Vårt største fokus er at du som kunde skal bli fornøyd.

 

 

Adresse: Voldportgaten 73
1632 GAMLE FREDRIKSTAD

Organisasjonsnummer: 996 351 203

Mail: butikk@therese-m.no

Tlf: 99328169

 

 

Hei!

Ta del i vårt Nyhetsbrev